Nordin studeerde af als chefkok in Hotelschool TER DUINEN te Koksijde, onmiddellijk na zijn studies startte hij met werken in restaurant LE NORD te Roeselare. Door de coronapandemie moesten ook zij de deuren lange tijd dichthouden. Vanaf dat moment startte Nordin met experimeneren met de BBQ's en toverde heerlijke gerechten op tafel.
Van 1 BBQ kwamen er 2 BBQ's, daarna kwam er nog een bakplaat op vuurschaal bij om authentiek te bakken en om dan uiteindelijk te eindigen met een pelletbbq om toch nog dat tikkeltje meer te geven aan de gerechten. Zodra de horeca terug open kon startte Nordin zijn bijberoep op zodat hij zijn gerechten en smaken kon delen met iedereen.
Vorig jaar bracht ik mijn eerste folder uit voor afhaal tijdens de eindejaarsperiode. Dit is was onmiddellijk een schot in de roos, vandaar dat ik jullie ook dit jaar terug wil meenemen op een cullinaire BBQ reis tijdens de feestdagen. Dit jaar werden er enkele nieuwe gerechtjes toegevoegd en is er ook een mogelijkheid om te kiezen uit 2 suggestiemenu's.
Wil ook jij proeven van deze heerlijke BBQ experience neem dan zeker een kijkje op de afhaalpagina.
OUD-LEERLING HOTELSCHOOL 'TER DUINEN' KOKSIJDE
Al onze gerechten worden klaargemaakt op de BBQ's. Zowel op een authentieke houtskoolbbq of op de pelletbbq waarmee we een extra heerlijke smaak kunnen toevoegen aan de gerechten.