Barbetsjoe's varkensgebraad (€11,00pp)
Traag gegaard varkensgebraad met champignonsaus
Kalkoenorloffgebraad (€12,50pp)
Traag gegaard kalkoengebraad gevuld met kaas/hesp en overgoten met champignonsaus
Parelhoenfilet (€14,00pp)
Gegrilde parelhoenfilet met fine champagnesaus
Opgevuld varkenshaasje (€14,00pp)
brie/honing/omwikkeld met serranoham en roomsaus
Varkenswangen (€13,00pp)
Gerookte varkenswangen in een rodenbachsausje
Wildragout (€14,00pp)
Stoofpotje van hert met kasteelbier rouge
Hertenkalf (€19,50pp)
Traag gegaard hertenkalf met wildjus
Kabeljauwhaasje op cederhout (€18,00pp)
Prei/chorizo/witte wijnsaus
Zalmhaasje op cederhout (€18,00pp)
Warme kerstomaatjes/vissaus afgewerkt met dille
Vispannetje barbetsjoe (€20,00pp)
5 heerlijke op cederhout gerookte vissoorten/romige vissaus (+waarborg €5)
Kabeljauwhaasje op cederhout gerookt
Hertenkalf met winterse garnituur
Opgevuld varkenshaasje
Varkenswangen